양념 만드는 법
1. 끊는 물에 밀가루를 넣어서 풀을 쑨다!
2. 밀가루 풀에 멸치 젓갈을 다져 넣고 다진 마늘, 다진 생강 넣기!
3. 양념에 설탕 대신 다진 양파를 넣어주세요!
4. 고춧가루를 넣고 다홍 고추와 풋고추를 갈아 넣기
5. 부추를 넣고 마지막으로 깍 썬 오이를 넣어 무치기
6. 바로 냉장보관하지 않고 실온에서 12시간 정도 보관하기
방송한 요리 양념 만드는 법 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
How to make spices
1. Put the flour into the boiling water and paste!
2. Put anchovy salted fish into the flour paste, chopped garlic, chopped ginger!
3. Please put chopped onion instead of sugar in the spice!
4. Put red pepper powder and put red pepper and green pepper in it
5. Put the leek and finally put the cucumber into the cut
6. Store at room temperature for 12 hours without refrigeration
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.