표고버섯 전복 밥
<재료> 표고버섯 3장, 당근 1/4개, 전복 3마리, 진간장 3T, 국간장 1T, 다진 마늘 1T, 깨소금 약간, 참기름 약간
<만드는 법>
1. 전복은 깨끗이 씻어 숟가락을 이용해 떼어 잘게다진다.
2. 표고버섯은 어슷썰고, 당근은 적당한 크기로 다진다.
3. 밥솥에 씻은 쌀과 모든 재료를 넣고 소금과 참기름을 약간 넣어 준뒤 물을 넣어 밥을 한다.
방송한 요리 표고버섯 전복 밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Shiitake mushroom abalone rice
<Materials> 3 shiitake mushrooms, 1/4 carrots, 3 abalones, 3T soy sauce, 1T soy sauce, 1T chopped garlic, a little bit of sesame oil, a little sesame oil
<How to make>
1. Wash the abalone cleanly and use a spoon to peel it off.
2. Shiitake mushrooms are sliced and carrots are sliced to the appropriate size.
3. Put the washed rice and all the ingredients in the rice cooker, add some salt and sesame oil, and add water to cook.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.