무말랭이 무침
재료 : 말랭이(말린 것)50g 쌀뜨물2컵 설탕1큰술 쪽파3대 청양고추1/2개
붉은 고추1/2개
(양념장)간장1/4컵 다시마육수5큰술 고춧가루3큰술 맛술2큰술 다진 마늘1큰술
생강즙 약간 쌀조청3큰술 깨소금
1. 무말랭이는 찬물에 주물러 씻은 후에 쌀뜨물에 담가 10분 정도 불린다.
2. 약간의 심지가 생기도록 불린 무말랭이는 물에서 건져 물기를 꼭 짠다.
3. 팬을 뜨겁게 달궈 2의 무말랭이를 마른 팬에서 볶는다. 볶을 때 설탕을
조금 뿌려준다.
4. 볶아진 무말랭이를 식히고 쪽파는 1cm 길이로 썰고 청양고추와 붉은 고추는
반 갈라 잘게 썬다.
5. 볼에 간장 다시마 우린 물 고춧가루 맛술 마늘 생강즙을 넣어 잘 섞은 후에
고춧가루가 빨갛게 불리면 준비한 무말랭이를 넣어 무친다.
6. 쪽파와 고추를 넣고 조청과 깨소금으로 맛을 내어 조물조물 무쳐 바로 먹는다.
방송한 요리 무말랭이 무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Dried raisin
Ingredients: Fermented soybeans (Dried) 50g Rice 2 cups sugar 1 tablespoon safflower 3 tablespoons red pepper 1/2
1/2 red pepper
(Sauce) 1/4 cup soy sauce 5 tablespoons of seaweed soup 3 tablespoons of red pepper powder 2 tablespoons of sour sauce 1 tablespoon of chopped garlic
Ginger juice a little rice 3 tablespoons sesame seeds sesame
1. Radishes are washed in cold water to rinse and soaked in rice hot water for about 10 minutes.
2. Slightly wrinkled hairless hair, which is called to give a little wick, is squeezed out of the water and squeezed.
3. Heat the pan hot and fry 2 dried radishes in a dry pan. When you stir the sugar
Sprinkle a little.
4. Cool the roasted red pepper and chop the side pieces 1cm long. Cheongyang red pepper and red pepper
Cut half a gallon.
5. Soy sauce kelp in the bowl We add water red pepper powder garlic ginger juice and mix well
When red pepper powder is called red, it puts in prepared radish and it raises.
6. Add side pepper and pepper to taste with sesame and sesame seeds, and eat immediately after eating.
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