고추장 제육 토르티야 파이
재료
제육용 고기, 양파, 피망, 다진 마늘, 고추장, 맛술, 올리고당, 후추, 모차렐라 치즈, 토르티야
조리방법
1. 재료는 한입 크기로 작게 썰어 고기, 고추장, 맛술, 올리고당, 후추를 버무려 준다.
2. 팬에 양파, 마늘, 피망, 양념 고기를 볶아 익혀 준다.
3. 토르티야 위에 치즈와 볶은 고기를 얹고
그 위에 다시 치즈를 뿌려 토르티야로 덮은 후 프라이팬이나 오븐에 구워 준다.
방송한 요리 고추장 제육 토르티야 파이 레시피를 참고하세요..
#####################################
Hot pepper paste Tortilla pie
material
Meat meat, onion, green pepper, chopped garlic, pepper paste, garlic, oligosaccharide, pepper, mozzarella cheese, tortilla
How to cook
1. The ingredients are cut into bite-sized small pieces to make meat, hot pepper paste, sweet potato, oligosaccharide, and pepper.
2. Fry the onion, garlic, green pepper and seasoned meat on the pan.
3. Place cheese and roasted meat on top of tortilla
Sprinkle cheese over it and cover it with tortilla, then bake in a skillet or oven.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.