치아씨드 달걀 스테이크
재료: 달걀3개, 치아시드2큰술, 연두부1/4모, 취나물20g, 양파1/4개, 당근(2cm)1토막, 소금, 후추,식용유 적당량, 어린잎채소
1 달걀은 믹싱볼에 깨서 준비하고, 연두부는 체에 걸러서 달걀과 같이 섞는다.
2 1의 달걀에 치아시드를 넣어서 수분이 흡수되도록 불린다.
3 양파와 당근은 사방0.3cm로 잘게 썰어서 준비하고, 취나물은 데친 다음 같은 크기로 잘게 썬다.
4 1의 재료에 3의 재료와 소금, 후추를 넣어서 잘 섞은 다음 코팅이 잘 된 팬을 달군다.
5 4의 팬에 기름을 바른 다음 달걀을 넣어서 앞뒤로 노릇하게 굽는다.
6 5의 달걀은 정사각형으로 잘라서 3켜 정도 겹쳐서 접시에 담고 어린잎채소, 소스 곁들여서 낸다.
방송한 요리 치아씨드 달걀 스테이크 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Tooth Seed Egg Steak
Ingredients: 3 eggs, 2 tablespoons of chives, 1 / 4th of the forehead, 20g of fennel, 1/4 of onion, carrot (2cm) 1 slice, salt, pepper, edible oil,
1 Prepare the egg with a mixing ball, and mix the oat head with the egg.
2 It is called to absorb the water by putting a tooth-heid in one's egg.
3 Onions and carrots are sliced into 0.3cm cubes.
Add 4 ingredients, 3 ingredients, salt, and pepper, mix well, and add a well-coated pan.
5 Put oil in a pan of 4 then put the egg and bake back and forth.
6 Five eggs are cut into squares, and they are rolled up in three pieces, placed in sauces, served with young leafy vegetables and sauce.
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