두부스테이크
[재료] 부침용 두부 1모, 녹말1/2C, 팽이버섯 명란소스 1/3C, 소금, 후추, 식용유 적당량
[명란소스] 명란 2개(200g), 우유 1 1/2C, 밀가루 2T, 버터 30g, 백후추 적당량
[곁들임] 매시포테이토, 아보카도, 방울토마토
1. 부침용 두부는 1.5cm정도 두께로 썰어 키친타월로 물기를 제거 한 후, 소금과 후추를 고루 뿌려 둔다.
2. (1)의 두부에 녹말을 묻혀 달군 팬에 식용유를 두른 후, 노릇하게 구워 접시에 담아 둔다.
3. (2)의 팬에 식용유를 두른 후 팽이버섯을 볶아 (1)의 두부 위에 얹는다.
4. 명란소스를 끼얹는다.
5. 접시에 곁들임 재료를 곁들인다.
[명란소스 만드는 법]
1. 명란은 껍질을 제외한, 알만 발라내어 준비한다.
2. 달군 냄비에 버터를 녹이고, 밀가루를 넣어 섞다가 우유를 넣는다.
3. 우유가 살짝 끓어오르면 명란을 넣어 잘 섞어가며 우르르 끓인다.
4. 백후추를 넣어 마무리한다.
방송한 요리 두부스테이크 레시피를 참고하세요..
#####################################
Tofu steak
[Ingredients] Tofu 1 mushroom, starch 1 / 2C, top mushroom Mushroom 1 / 3C, salt, pepper, edible oil Appropriate amount
[Sauce Sauce] 2 spices (200g), milk 1 1 / 2C, flour 2T, butter 30g, white pepper Appropriate amount
[Served with] Maisil Potatoes, Avocado, Tomato Drops
1. Cut the tofu to a thickness of about 1.5cm, remove the water with a kitchen towel, and sprinkle the salt and pepper evenly.
2. Add starch to the tofu of (1) and add the cooking oil to the pan.
3. Put the cooking oil in the pan of (2) and roast the top mushroom and put it on the head of (1).
4. Sprinkle with a sauce.
5. Add the ingredients to the dish.
[How to make lantern sauce]
1. Prepare egg shells, except for shells.
2. Dissolve the butter in the pan, add the flour and mix the milk.
3. When the milk is boiling, put it in a bowl and mix it well.
4. Finish with white pepper.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.