청국장
[재료] 멸치다시마 육수 5C, 청국장 200g, 차돌박이 100g, 찌개용 두부 1/2모, 애호박 1/2개, 표고버섯, 팽이버섯 1/2봉, 고춧가루, 소금 약간, 대파, 다진 마늘
1. 두부는 깍뚝썰기 해 둔다.
2. 달군 냄비에 차돌박이, 청국장을 넣어 바짝 볶다가, 다진 마늘, 고춧가루, 소금을 넣어 간 한 후 분량의 멸치 다시마 육수를 넣는다.
3. (2)에 대파와 표고버섯을 넣고, 가장 자리가 끓기 시작하면 두부를 넣고 2-3분정도 더 끓인다.
4. 두부와 팽이버섯을 넣어 1분정도 더 끓여 낸다.
방송한 요리 청국장 레시피를 참고하세요..
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Cheonggukjang
[Ingredients] Anchovy kelp 5C, Chungkukjang 200g, Marbled beef 100g, Chigae for tofu 1/2, Zucchini 1/2, Shiitake mushroom, Top mushroom 1/2 roast, Red pepper, Salt, Green onion, Chopped garlic
1. Chop the tofu.
2. Put marbled and chonggukjang in a tsunagi pot, fry thoroughly, add chopped garlic, red pepper powder and salt, and put in an amount of anchovy kelp.
3. Put the lobster and shiitake mushrooms in (2). When the edge starts boiling, add tofu and simmer for 2-3 minutes.
4. Add tofu and top mushrooms and boil for one more minute.
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