유자청 김치 묵무침
재료: 김치 1쪽, 도토리묵 1/3개, 검은깨묵 1/3개, 양파 1/2개, 미나리 10줄기, 오이 1/2개, 소면 한 줌 양념: 김칫국물 1컵, 유자소스 1큰 술, 간장 1큰 술, 식초 1큰 술, 고추장 1큰 술, 깨 약간
김치는 속을 털고 송송 썬다
양파, 오이는 채 썰고, 미나리는 3~4cm길이로 썬다
묵은 도톰하고 길쭉하게 썬다
소면은 끓는 물에 삶아 찬물에 헹궤둔다
양념을 모두 섞어 만들고 채소, 소면을 먼저 무치고 묵은 나중에 넣어 가볍게 버무린다
방송한 요리 유자청 김치 묵무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Yukjae Kimchi mackerel
Ingredients: 1 side of Kimchi, 1/3 of acorns, 1/3 of black sesame, 1/2 of onion, 10 cloves of onion, 1/2 of cucumber, 1 slice of somen Sauce: 1 cup of Kimchi juice, 1 cup of yuzu sauce , Soy sauce 1 tablespoon, vinegar 1 tablespoon, red pepper paste 1 tablespoon, sesame
Kimchi shakes his head and slices
Cut onions and cucumbers and slice the buttercups 3-4cm long.
Old dhom and long slit
Boil the somen in boiling water and place it in cold water.
It mixes all the seasonings and puts vegetables and somen in the first place,
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.