돼지고기 김치밥 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 11일 방송한 요리 돼지고기 김치밥 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

돼지고기 김치밥

재료
쌀 2컵, 물 1/4컵, 간장 1작은술, 돼지고기(전지)100g, 들기름 1작은술, 청주 1작은술, 마늘 1작은술, 소금, 후추약간, 신김치 200g, 들기름 1큰술, 대파 2큰술, 설탕 1/2작은술, 콩나물 100g(소금 1/2작은술)

만드는 법

1. 콩나물은 씻어 냄비에 물 1컵을 붓고 뚜껑을 덮어 데쳐 놓는다

2. 돼지고기는 먹기 좋게 채 썰어 들기름, 청주, 마늘, 소금, 후추 넣고 양념 후 팬에 볶는다

3, 김치는 속을 털어 내고 송송 썰어 들기름, 대파 , 설탕을 넣고 볶아 놓는다

4. 밥솥에 볶은 김치와 돼지고기, 불린 쌀을 넣고 콩나물 삶은 물로 육수를 잡아 안치고 간장을 넣어 밥을 한다

5. 조미 김가루를 올려 낸다.

방송한 요리 돼지고기 김치밥 레시피를 참고하세요..

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Pork Kimchi rice

material
2 cups of rice, 1/4 cup of water, 1 teaspoon of soy sauce, 100 g of pork (cell), 1 teaspoon of perilla oil, 1 teaspoon of sake, 1 teaspoon of garlic, salt, 2 tablespoons sugar, 1/2 teaspoon, bean sprouts 100g (1/2 teaspoon salt)

how to make

1. Wash the bean sprouts. Pour 1 cup of water into the pot, cover and cover.

2. Pork meat is eaten well, and it is put into the pan after sprinkling with sesame oil, sake, garlic, salt, pepper and seasoning.

3, Kimchi is to shake out the inside, and slice the sesame seeds, green onion, sugar, put roasted

4. Put roasted kimchi, pork, and rice called rice in the rice cooker and boil the soybean soup with boiled water and put the soy sauce in it.

5. Raise seasoning powder.

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