토마토 닭조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2015년 12월 30일 방송한 요리 토마토 닭조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

토마토 닭조림
재료 : 닭 날개, 볶은 현미, 대파 뿌리, 청고추, 붉은 토마토, 파프리카, 홍고추,

올리고당, 레몬즙, 올리브유

1. 토마토, 파프리카, 고추를 믹서에 넣고 곱게 간다.

2. 간 토마토에 올리고당을 넣고 졸인 후 하루 정도 숙성시켜 토마토소스를 만든다.

3. 대파 뿌리와 고추씨를 넣은 물에 닭 날개를 살짝 데친다.

4. 팬에 토마토소스, 간장, 다진 마늘, 설탕을 넣고 데친 닭을 넣어 3분 정도 졸인다.

5. 설탕으로 간을 맞추고 볶은 현미를 올려 완성한다.

방송한 요리 토마토 닭조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Stewed chicken with tomato
Ingredients: chicken wings, roasted brown rice, roasted roots, red pepper, red tomatoes, paprika, red pepper,

Oligosaccharides, Lemon juice, Olive oil

1. Put tomatoes, paprika, and red pepper in the mixer.

2. Add the oligosaccharide to liver tomatoes and boil them for about a day to make tomato sauce.

3. Chow the chicken wings in the water with roots and red pepper seeds.

4. Put tomato sauce, soy sauce, chopped garlic, and sugar in the pan, add boiled chicken, and soak for about 3 minutes.

5. Match the liver with sugar and finish with roasted brown rice.

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