두부 스테이크
재료
두부 1모, 달걀 1개, 밀가루 3큰술, 빵가루 1과1/2컵, 영양부추 100g, 양파 1/2개,
드레싱
올리브유 3큰술, 식초 1과1/2큰술, 설탕 1큰술, 소금 약간
만드는 법
1. 두부는 2cm 두께로 도톰하게 잘라 소금, 후추를 뿌려 10분간 둔다.
2. 두부의 물기를 거두고 밀가루, 달걀물, 빵가루를 순서대로 묻힌다.
3. 170도 기름에 두부스테이크를 노릇하게 튀겨 건진다.
4. 영양부추는 4cm 길이로 자른다.
5. 양파는 곱게 채썰어 찬물에 담갔다 건져 물기를 뺀다.
6. 드레싱을 섞어 영양부추, 양파와 고루 섞는다.
4. 접시에 두부스테이크를와 버무린 채소를 담아준다.
방송한 요리 두부 스테이크 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tofu steak
material
1 cup of tofu, 1 egg, 3 tablespoons of flour, 1 and 1/2 cup of bread crumbs, 100 grams of nutritive leek, 1/2 onion,
dressing
3 tablespoons olive oil, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon sugar, salt
how to make
1. Cut the tofu 2cm thick, with salt and pepper, and leave for 10 minutes.
2. Drain the tofu and add flour, egg water, and bread crumbs in order.
3. Fry the tofu steak with 170 degrees of oil.
4. Cut the nutrition leek into 4cm length.
5. Slice the onion finely and dip it in cold water.
6. Mix dressing and mix well with nutritious leeks and onions.
4. Put tofu steak and battered vegetables on the plate.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.