두부 푸룬 크로켓
재료: 캘리포니아 푸룬 100g (14알), 돼지고기 목살 300g, 두부 1/2모 (150g), 양파 1/2개, 당근 1/3개, 대파 1/2개, 다진 마늘1T,
소금, 후춧가루 약간씩, 쌀가루 50g, 튀김가루 1컵, 달걀 2개분, 빵가루 2컵, 튀김기름 2컵
맛고추장 소스: 고추장 5T, 간장 3T, 꿀 5T, 생수 1T
1. 잘게 썬 양파 1/2개, 당근 1/3개, 파 1/2개를 팬에 볶는다
2. 볼에 다진 푸룬 100g과 다진 목살 300g, 으깬 두부 반 모를 넣는다
3. 반죽에 볶은 당근, 파, 양파를 넣고 쌀가루 50g, 소금, 후춧가루를 넣어 간을 맞춘다
4. 반죽을 잘 섞은 후 먹기 좋은 크기로 빚는다
5. 반죽에 튀김가루 1컵, 달걀 2개, 빵가루 2컵을 입힌 후 150도 기름에 튀긴다
방송한 요리 두부 푸룬 크로켓 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tofu furun croquette
Ingredients: California Furun 100g (14g), Pork Meat 300g, Tofu 1/2g (150g), Onion 1/2, Carrot 1/3, Half 1/2, Chopped Garlic 1T,
Salt, pepper slightly, rice flour 50g, 1 cup of fried flour, 2 eggs, 2 cups of breadcrumbs, 2 cups of fried oil
Taste red pepper sauce: Gochujang 5T, soy sauce 3T, honey 5T, mineral water 1T
1. Fry 1/2 finely chopped onions, 1/3 carrots, 1/2 frying pan
2. Put 100g of chopped furun on the ball, 300g of minced chicken, and mashed tofu.
3. Put roasted carrots, onions, onions, and rice in a dough, and add 50 g of rice flour, salt, and black pepper.
4. It mixes dough well and makes it good size to eat
5. Put 1 cup of frying powder, 2 eggs, 2 cups of breadcrumbs in dough and fry in 150 degrees of oil
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.