묵은지 쌈 만두
재료
묵은지 1쪽, 두부 1/2모, 생새우 1컵, 오징어 1/2마리, 오이 1개, 다진마늘 1/2큰술, 달걀 1개, 참기름 약간, 소금 약간, 식용류 약간, 밀가루 1컵, 어린잎 1팩
만드는 법
1. 묵은지는 속을 털어내고 잎을 떼어 놓고, 오이는 돌려깍아 소금에 절였다 물기를 짠다
2. 두부는 으께서 물기를 빼두고, 생새우와 오징어는 다져둔다
3. 손질한 두부, 새우, 오징어, 오이, 달걀, 다진마늘을 잘 섞어 소를 만든다
4. 묵은지 한 쪽 잎에 밀가루를 묻히고 만두소를 얹어 돌돌말아 찜솥에 20분정도 찐다
방송한 요리 묵은지 쌈 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Yukmyeonji
material
One cup of raw shrimp, 1/2 of squid, 1 cucumber, 1 tbsp chopped garlic, 1 egg, 1 sesame oil, a little salt, a little edible oil, 1 cup flour, 1 leaf pack
how to make
1. The mound is to shake off the leaves and the leaves are separated, and the cucumbers are turned and salted and squeezed.
2. The tofu is drained and the raw shrimp and squid are trampled.
3. Mix the prepared tofu, shrimp, squid, cucumber, egg, and chopped garlic to make a cow.
4. Put the flour on one side of the leaves and put the buns on top of it and roll it over and steam it for about 20 minutes.
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