묵은지 두부 롤
재료
묵은지 3-4줄기, 버터 (혹은 마가린), 마늘, 설탕3스푼, 참기름 약간, 두부, 무순
만드는 법
1. 묵은지는 양념과 향이 강하니 꼭 짠다
2. 설탕 3스푼, 참기름 약간 넣고 묵은지 간을 한다
3. 프라이팬에 버터를 두르고 얇게 썬 마늘을 프라이팬에 돌리고 묵은지를 코팅한다
4. 두부는 가로3cm 세로2cm정도 잘라 끓는 물에 살짝 데친다
5. 무순을 잘라 두부에 끼워 돌돌 만다
방송한 요리 묵은지 두부 롤 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Moody tofu roll
material
3-4 Stems, butter (or margarine), garlic, 3 tablespoons sugar, sesame oil, tofu, mushrooms
how to make
1. It is strong in seasoning and fragrance.
2. Add 3 tablespoons of sugar, some sesame oil,
3. Put butter in frying pan and turn thinly sliced garlic into frying pan and coat with mulberry
4. Tofu is 3cm long and 2cm long and cut into boiling water.
5. Cut the raw seeds and put them in the tofu.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.