돼지갈비구이
[재료] 돼지갈비 4쪽(약 400g), 통깨, 잣가루 적당량씩
된장양념, 만능된장 1T, 소금 1t, 다진 파 2t, 다진 마늘 1T, 설탕 1T, 청주 1T, 생강즙 1t, 참기름 3t, 후춧가루 1/3t, 양파&파인애플 간 것, 깻잎&파채, 매실청
1. 돼지갈비는 겉에 붙은 기름기를 잘라 떼어낸다.
2. 손질한 갈비살이 병풍처럼 펼쳐지게 여러차례 칼집을 넣고 이음새에도 칼집을 넣는다.
3. 분량의 재료를 섞어 된장양념을 만든다. 대파는 가느다란 것으로 골라 대강 송송 썰 듯이 다져 넣는다.
4. 손질한 갈비에 된장 양념을 발라서 랩이나 쿠킹호일로 하나하나 싸, 냉동실에 보관하였다가 꺼내어 쓰거나 2시간 정도 양념에 잰다.
5. 그릴에 호일째 넣어 15분정도 굽다가 불을 줄인 뒤, 호일을 벗겨서 황갈색이 되고 윤기가 나도록 굽는다.
6. 칼을 약간 눕혀 저미듯이 3cm폭으로 썰어 채소와 함께 곁들여 담는다. 통깨나 잣가루를 고명으로 뿌려준다.
방송한 요리 돼지갈비구이 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Grilled pork ribs
[Ingredients] 4 sides of pork ribs (about 400g), sesame seeds, sesame seeds
Onion & Pineapple, Sesame Seed, Sesame Seed, 1T of salt, 1t of salt, 2t of Chopped Garlic, 1T of Chopped Garlic, 1T of Sugar, 1T of Cheongju, 1t of Ginger Juice, 3t of Sesame Oil,
1. Pork ribs cut off the grease on the outside.
2. Put the sheath several times so that the trimmed ribs spread like a folding screen and put the sheath in the joint.
3. Mix the amount of ingredients to make miso sauce. Pick up the green onion slices and mix them in a baguette.
4. Sprinkle miso sauce on the prepared ribs, wrap them with a wrap or a cooking foil, store them in the freezer, take them out, or put them in the sauce for about 2 hours.
5. Put the foil on the grill, bake for about 15 minutes, reduce the fire, peel off the foil and bake to yellowish brown and shiny.
6. Slightly lay the knife slightly and cut it into 3cm width and put it together with vegetables. Sprinkle sesame seeds and pine nuts.
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