돼지고기 묵은지찜
재료
돼지고기 안심 2개, 묵은지 1쪽, 건표고 4개, 된장 3큰술, 다진마늘 2큰술, 홍고추 2개, 청양고추 2개, 대파 1대, 포도씨유
만드는 법
1. 묵은지는 속을 털어내고 찬물에 담가 물을 2~3번 갈아주며 신맛, 짠맛을 우려낸다
2. 건표고는 물에 불리고, 고추, 대파는 어슷썬다
3. 돼지고기, 표고, 다진마늘, 된장을 넣어 버무려 밑간을 한다
4. 냄비에 묵은지를 넣고 포도씨유를 넣어 조물조물 무치고 3을 넣어 표고버섯 우린물을 넣어 뭉근히 끓여준다
5. 홍고추, 청양고추, 대파를 넣어 한소끔 끓여낸다
방송한 요리 돼지고기 묵은지찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed pork meat
material
2 pieces of pork meat, 2 pieces of pork, 1 piece of pork, 4 pieces of dried beef, 3 tablespoons of miso, 2 tablespoons of chopped garlic, 2 red peppers, 2 red peppers, 1 green pepper,
how to make
1. Mindedness shakes the inside, soothes it in cold water, changes the water 2 ~ 3 times, worries sourness, salty taste
2. The dry ground is called water, the red pepper,
3. Put pork, mushrooms, chopped garlic, and miso into the batter
4. Put the mung bean in the pot and add the grape seed oil to the plate.
5. Put red pepper, Cheongyang red pepper and green onions
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