아마씨호박전
[재료] 조선호박 1개, 아마씨 3T, 소금, 당근 1/2개, 양파 작은 것 1개, 청양고추2개, 계란 3개, 밀가루1컵, 식용유, 식초, 간장 적당량
1. 조선호박은 굵직한 채를 썰어 소금에 절여둔다. 당근과 양파, 청양고추도 슬라이스 해 준비한다.
2. (1)의 조선호박, 채썬 당근과 양파, 썰어 둔 청양고추를 계란, 밀가루와 섞어 반죽한다.
3. 식용유 두른 팬에 먹기좋은 크기로 노릇하게 구워낸다.
방송한 요리 아마씨호박전 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Flaxseed
[Ingredients] One pumpkin, flaxseed 3T, salt, half of carrots, one small onion, two red peppers, three eggs, one cup of flour, edible oil, vinegar, soy sauce
1. Chopped pumpkin slices a large chunk and leaves it in salt. We also prepare carrots, onions and Cheongyang red pepper slices.
2. Combine (1) Korean pumpkin, chard, carrot and onion, chopped red pepper with egg and flour.
3. Bake in a good size to eat pan oil pan.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.