테프 여름만두 규아상(미만두)
재료 : 만두피 10장, 오이 1개, 마른 표고 불린 것 2장, 쇠고기 다짐육 100g, 테프 2큰술, 잣 1작은술
쇠고기, 표고 양념장 - 간장 1큰술, 설탕 1/2큰술, 다진 파 1/2큰술, 다진 마늘 1/2작은술, 깨소금 1/2작은술, 참기름 1작은술, 후추 약간
1. 5cm정도의 오이의 껍질을 돌려서 깎아준다
2. 채를 썬 오이를 소금물에 담근 후 물기를 짜준다
3. 말린 표고버섯을 넣어준다
4. 식용유를 두른 팬에 오이를 볶는다
5. 앙념장에 고기와 말린 표고버섯을 섞어준다
6. 기름을 두르고 센 불에 오이를 볶아준다
7. 양념한 만두소를 볶아준다
8. 볶는 중에 테프 가루를 섞어준다
9. 오이 볶은 것과 섞어준다
10. 만두소를 한 큰 술 넣어준다
11. 윗 부분을 '十' 모양으로 붙인다
12. 같은 모양으로 붙인다
13. 양 끝 부분을 해삼 보양으로 붙여준다
14. 담쟁이넝쿨 잎(깻잎)을 감싸서 쪄준다
[미만두 양념]
1. 간장, 설탕, 다진 파, 다진 마늘, 갖은 양념을 넣어준다
방송한 요리 테프 여름만두 규아상(미만두) 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tef Summer Dumplings (Less than two)
Ingredients: 10 dumplings, 1 cucumber, 2 dry beans, 100 g beef fillet, 2 tablespoons teaspoon, 1 teaspoon pine nut
Beef, shiitake sauce - 1 tablespoon soy sauce, 1/2 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon chopped garlic, 1/2 teaspoon chopped garlic, 1/2 teaspoon sesame seeds, 1 teaspoon sesame oil, pepper
1. Turn the skin of the cucumber about 5cm
2. Dip the chopped cucumber in salt water and squeeze the juice.
3. Put dried shiitake mushrooms
4. Fry the cucumber in a pan with cooking oil
5. Mix meat with dried shiitake mushrooms
6. Cover the oil and fry the cucumber in a large fire
7. Fry the seasoned dumplings
8. Mix tef powder during roasting
9. Mix with cucumber roasted
10. Put a bunch of dumplings.
11. Place the upper part in a 'ten' shape.
12. Same shape
13. Attach both ends to the sea cucumber
14. Ivy vine leaves wrapped (sesame leaf) wrapped and steamed
[Less than two condiments]
1. Add soy sauce, sugar, chopped green onion, chopped garlic, and all seasonings.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.