아스파라거스달걀볶음
[재료] 아스파라거스 1/2단, 계란 4개, 올리브오일 1/2C, 소금 1T, 후추 적당량
1. 아스파라거스는 끓는물에 넣어 데친 후, 체에 받쳐 물기를 거둔다. 계란은 포크로 툭툭 다져 올리브오일 넣고 소금후추 넣어 잘 섞어준다.
2. 접시에 아스파라거스 담고 계란소스를 얹어 낸다.
방송한 요리 아스파라거스달걀볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Fried eggs with asparagus
[Ingredients] Asparagus 1/2 stage, 4 eggs, olive oil 1 / 2C, salt 1T, pepper Appropriate amount
1. Asparagus is put in boiling water and it buckles, and it supports the sieve and reaps the bite. Put the eggs in a fork, add olive oil, salt pepper and mix well.
2. Place asparagus on a plate and top with egg sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.