해물과일모둠냉채
재료 : 패주(큰 것) 3개, 새우 5마리, 뿔소라 3개, 토마토 1개(250g), 오렌지 1개(200g),배 1/2개(300g), 오이 1개(250g), 해파리 200g, 화이트와인 2큰술, 포도씨유
마늘소스 : 다진 마늘 2큰술, 설탕 3큰술, 식초 5큰술, 소금 1과 1/2 작은 술
흑임자겨자소스 : 겨자 갠 것 6큰술, 다진 마늘 1과 1/2큰술, 간 흑임자 2큰술,참기름 1큰술, 식초 3큰술, 설탕 3큰술
만드는 법
1. 내장을 제거한 패주는 얇은 막을 제거하고 보통 굵기로 썬 다음, 잔 칼집을 넣어 화이트와인에 재운 후 잘 달구어진 팬에 포도씨유를 두르고 살짝 익혀낸다
2. 새우는 삶아 식혀 머리, 껍질, 꼬리를 제거한 후 반으로 저며 썰고 배는 얄팍하게 썬다
3. 뿔소라는 잘 삶아 살을 꺼낸 후 내장을 제거하고 얄팍하게 썬다
4. 배는 껍질을 까서 썰고, 오렌지는 속껍질까지 벗겨 칼로 속살만 떠낸다
5. 토마토는 끓는 물에 살짝 데쳐 냉수에 헹군 후 껍질을 벗겨 반달모양으로 썬다
6. 해파리는 냉수에 담가 짠맛을 없앤 후에 물기를 꽉 짜서 채 썬 오이와 잘 무친다
7. 넓은 접시에 준비한 재료들을 예쁘게 돌려 담아 완성하고 먹기 전에 두 가지 소스를 얹어 완성한다.
방송한 요리 해물과일모둠냉채 레시피를 참고하세요..
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Seafood fruits
Ingredients: 3 large sharks, 5 shrimps, 3 horns, 1 tomato (250 g), 1 orange (200 g), 1/2 pear (300 g), 1 cucumber (250 g), jellyfish 200g, 2 tablespoons of white wine, grape seed oil
Garlic sauce: 2 tablespoons of chopped garlic, 3 tablespoons of sugar, 5 tablespoons of vinegar, 1 1/2 tablespoons of salt
Black mustard mustard sauce: 6 tablespoons of mustard, 1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons of liver black sauce, 1 tablespoon sesame oil, 3 tablespoons vinegar, 3 tablespoons sugar
how to make
1. Remove the viscera to remove the thin film, usually thick, then put the remaining sheath, put the white wine in a well-fried pan with grape seed oil and boil slightly
2. Boil the shrimp, remove the head, skin, and tail, cut sliced in half, and slice the stalk thinly
3. Boil the horns well, take out the flesh, then remove the intestines and slice it thinly
4. The skin of the pear is cut and cut, and the orange is peeled off with the knife.
5. Rinse the tomatoes with boiling water, rinse in cold water, peel and cut into half-moon
6. The jellyfish is immersed in cold water to remove the salty taste, then tightly squeezed with water to cling to the cucumber.
7. Prepare the ingredients in a large dish and wrap them in a beautiful dish.
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