기름 떡볶이 만들기
재료: 떡볶이떡, 코코넛오일, 깨, 견과류
양념재료: 설탕 2큰술, 간장 2큰술, 고춧가루 2큰술, 다진마늘, 다진 파, 코코넛오일 2큰술
1. 프라이팬에 코코넛 오일을 두르고 떡을 튀기듯이 볶는다
2. 떡이 익으면 양념장을 넣고 볶아준다
3. 깨와 견과류를 넣고 섞어준다
방송한 요리 기름 떡볶이 만들기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Making oil tteokbokki
Ingredients: Topokki rice cake, coconut oil, sesame, nuts
Seasoning ingredients: 2 tablespoons sugar, 2 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons red pepper powder, chopped garlic, chopped green onion, 2 tablespoons coconut oil
1. Put coconut oil in a frying pan and fry the rice cake in a frying pan
2. If the rice cake is ripe, put the sauce and roast it.
3. Add sesame seeds and nuts.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.