가지삼겹살말이
[재료] 삼겹살 120g, 가지(2개)180g
[소스] 간장 5T, 흑초 3T, 맛술 1T, 청주 1T, 소금, 후추, 소주, 밀가루, 식용유 약간씩
1. 가지는 양 끝을 잘라내고 길이대로 4등분한다. 소금물에 살짝 담가 건져내 물기를 제거한다.
2. 삼겹살은 얇게 슬라이스한 뒤 소금, 후추로 밑간하고 소주를 약간 뿌려둔다.
3. 가지 썬 것을 삼겹살로 돌돌 말아 밀가루를 살짝 뿌려둔다.
4. 달군 프라이팬에 식용유를 두르고 3을 노릇하게 구워 그릇에 덜어둔다.
5. 분량의 조림양념을 넣고 바글바글 끓으면 4를 넣고 윤기가 날 때까지 조려 낸다.
방송한 요리 가지삼겹살말이 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Eggplant
[Materials] Pork belly 120g, eggplant (2 pieces) 180g
[Sauce] Soy sauce 5T, Black vinegar 3T, Taste sake 1T, Cheongju 1T, Salt, Pepper, Shochu, Flour, Edible oil Slightly
1. Cut the ends of the branches into four equal parts along the length. Soak it in salt water and remove the water.
2. Slice thinly sliced pork belly, salt, pepper and sprinkle a little sprinkle.
3. Turn the eggplant into a thin layer of bacon and sprinkle flour slightly.
4. Fry the cooking oil in a frying pan and bake 3 cups in a bowl.
5. Add a portion of simmered seasoning and boil 4 tablespoons of boiled goose bran and boil until shiny.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.