토란 닭날개 토마토 조림
[재료] 토란 15개(작은 것) 400g, 닭 날개 600g, 토마토 통조림 400G (1캔), 파 1대, 물 2C, 마른고추 슬라이스 1t
[A] 만능간장 4T, 매실청 1T, 올리브오일 적당량
1. 토란은 껍질을 벗겨서(작으면 그냥하고 크면 먹기 좋은 크기로 잘라서) 볼에 담아 씻어 낸다음 닭날개도 닦아낸다. 닭 날개는 2~3cm 간격으로 칼집을 넣고 종이타올로 닦는다. 파는 2cm 길이로 자른다.
2. 프라이팬에 올리브오일 두르고 중불에서 닭 날개를 전체가 노릇노릇하게 될 때까지 굽는다. 접시에 꺼내 놓는다.
3. 구웠던 프라이팬에 물울 붓고 끓인다.
4. 냄비에 토란을 담고 3의 팬에 끓인 육수를 넣는다. 토마토 통조림을 넣고 파를 넣고 끓인다.
5. 강불에서 A를 넣고 끓인다. 끓어오르면 약불로 줄여 20분간 졸인다.
방송한 요리 토란 닭날개 토마토 조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Toran chicken wings simmered in tomato
[Ingredients] Taro 15 (small) 400g, chicken wings 600g, canned tomato 400G (1 can), wave 1, water 2C, sliced dry pepper 1t
[A] universal soy sauce 4T, plum celery 1T, olive oil suitable amount
1. Peel off the taro (if it is small, cut it in a size that it can eat if it is big), then wash it in the bowl and wipe out the chicken wings. Chicken wings are put in 2 ~ 3cm intervals and wipe with paper towel. Cut the wave to 2cm length.
2. Fry the olive oil in a frying pan and bake chicken wings from medium beef until the whole chicken is browned. Put it on a plate.
3. Pour and boil in a frying pan.
4. Put taro in a pan and add boiled broth to a pan of 3. Put the canned tomatoes and put the wave and boil.
5. Put A in the fire and boil. When it boils, it decreases to about fire and it sleeps for 20 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.