창난젓 김밥
재료 : 김밥김, 단무지, 햇반, 햄, 우엉, 오이, 창난젓, 계란지단, 참기름, 소금, 김밥발(김밥쌀 때 쓰는), 깨, 마요네즈, 비닐장갑
1. 밥을 고슬고슬하게 준비해서 참기름, 참깨, 창난젓을 집어넣고 간을 맞춰 밥을 비빈다
2. 계란으로 황백지단을 만든다
3. 간장, 참기름으로 우엉을 조린다
4. 준비된 재료를 김에 넣고 싼다
마요네즈 소스
– 창난젓 김밥이 약간 입에 들어가면 자극적인데 자극적인 맛을 유화시키는 맛으로
마요네즈를 접시에 깔고 김밥을 담는다
#####################################
Dried seaweed
Ingredients: Kimbab Kim, radish, hanbang, ham, burdock, cucumber, spearach, egg yolk, sesame oil, salt, kimbap foot, sesame, mayonnaise,
1. Prepare the rice carefully, and put sesame oil, sesame seeds, sprouts, and rice in the liver.
2. Makes yellowish white zidan with eggs
3. Boil burdock with soy sauce and sesame oil.
4. Put the prepared ingredients in the kimchi.
mayonnaise
- It is irritating when the sunflower kimbap gets into the mouth a little, but the flavor that emulsifies the irritating taste
Spread mayonnaise on a plate and take Kimbap.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.