메밀묵밥
[재료] 재료(1인분)
메밀묵 1/3모, 멸치육수 1컵, 물에 씻은 배추김치 30g, 김가루, 황백지단 적당량
(기호에 따라 참기름, 깨소금 첨가)
[양념장]
만능간장3T, 고춧가루 1/3t, 다진 파 1/4t, 다진마늘, 통깨 , 참기름 적당량
1. 메밀묵은 먹기좋은 크기로 길게 채썬다.
2. 씻은 배추김치는 물기를 꼭 짜서 1cm폭으로 썰어둔다.
3. 그릇에 썰어 둔 메밀묵을 담고 김치 썬것, 김가루,황백지단을 얹는다.
4. 멸치육수를 붓는다.
5. 양념장재료를 섞어 만든다.
6. 메밀묵밥과 5의 양념장을 곁들여 낸다.
방송한 요리 메밀묵밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Meal rice
[Ingredients] Ingredients (1 serving)
1/3 cup of mexican, 1 cup of anchovy broth, 30 g of cabbage kimchi washed in water,
(Add sesame oil and sesame oil according to your preference)
[Marinade]
Versatile soy sauce 3T, red pepper 1 / 3t, chopped 1 / 4t, chopped garlic, sesame oil, sesame oil Appropriate amount
1. Chop the mexican long enough to eat.
2. Wash the cabbage kimchi with water and squeeze it 1cm wide.
3. Put the sliced kimmis in a bowl and put the kimchi sun-dried, the kim-powder, and the yellow-white zidane.
4. Pour the anchovy broth.
5. Mix the sauce materials.
6. Served with rice and 5 sauce.
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