박고지정과
[재료] 물에 불린 박고지 150g, 설탕 70g, 물엿 2큰술, 꿀 2큰술
1. 박고지를 물에 불린 후 푹 삶는다.
2. 냄비에 박고지, 설탕, 물을 넣고 끓인다.
3. 끓기 시작하면 불을 중불로 줄여 절반으로 조려지면 물엿을 넣고 서서히 조린다.
4. 박고지가 투명해지고 자작해지면 꿀을 넣고 체에 밭쳐서 남은 시럽을 뺀다.
방송한 요리 박고지정과 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Defective Designation Department
[Ingredients] 150g of sugar, 70g of sugar, 2 tablespoons of syrup, 2 tablespoons honey
1. Boil the boil after boiling in water.
2. Put boil, sugar, water in the pan and boil.
3. When you start to boil, reduce the fire to medium heat, and if it is cooked in half, add the syrup and stir it slowly.
4. When the poultice is transparent and it is self-made, add honey and sieve the syrup left over from the sieve.
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