마 더덕 굴린 만두
재료
마 1개, 더덕 4~5뿌리, 새우살 2컵, 돼지고기 200g, 부추 한 줌, 당근 1개, 참기름 약간,
참치 액 2 큰 술, 달걀흰자 6개, 전분가루 1컵,
만두소 양념: 소금 약간, 청주 1/2 큰 술, 다진 마늘 1 큰 술, 후추 약간
1. 마는 껍질을 벗겨 작게 깍둑 썰고 더덕은 잘게 다진다.
2. 새우살, 돼지고기는 다져 양념을 해서 1과 함께 치댄다.
3. 부추는 4cm 길이로 썰고 당근은 곱게 채썬다.
4. 치댄 만두소를 동그랗게 빚어 전분가루 묻히고 달걀흰자에 담갔다가 끓는 물에 데쳐 동동 떠오르면 건져낸다.
5. 데쳐낸 국물에 참치 액으로 간을 맞추고 당근, 부추, 참기름을 넣어 국물을 만든다.
6. 그릇에 만두를 담고 국물을 얹어 낸다.
방송한 요리 마 더덕 굴린 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mauduck roll dumplings
material
1 root, 4 ~ 5 roots of dodeca, 2 cups of shrimp, 200g of pork, lean peel, 1 carrot, sesame oil,
2 tbsp of tuna liquor, 6 egg whites, 1 cup of starch powder,
Dandelion seasoning: Salt, Sake 1/2 cup, Chopped garlic 1 tablespoon, Pepper
1. Peel the peeled peel and cut it in small pieces.
2. Shrimp meat, pork, meat, and seasoned with 1 hit.
3. Cut leek into 4cm length and thinly carrot.
4. Bake dandelion dumplings into a bowl, soak in starch powder, dip in egg whites, and boil in boiling water.
5. Place the broth in a bowl with the tuna juice and add the carrots, leeks and sesame oil.
6. Put the buns in a bowl and put the soup.
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