쑥 납작 군만두
재료
쑥, 만두피, 연근, 다진 마늘, 두부, 새우, 숙주, 참기름, 소금, 후추, 전분가루
조리방법
1. 쑥, 다진 마늘, 연근, 두부, 새우, 숙주는 모두 다져 참기름, 소금, 후추, 전분 가루를 넣고 반죽해 준다.
2. 만두피 2장 사이에 속을 넣어 물을 발라 붙여 준다.
3. 만들어 놓은 만두를 기름을 두른 팬에서 노릇하게 굽다가 물을 2~3큰술 끼얹은 후 뚜껑을 덮어 준다.
방송한 요리 쑥 납작 군만두 레시피를 참고하세요..
#####################################
Mugwort
material
Mugwort, dandelion, lotus root, chopped garlic, tofu, shrimp, host, sesame oil, salt, pepper, starch powder
How to cook
1. Mugwort, chopped garlic, lotus root, tofu, shrimp, and host all put together sesame oil, salt, pepper, and starch powder and kneads.
2. Between the two dandelion, put the water in the inside and paste.
3. Bake the dumplings that have been made in an oiled pan, cover with 2 ~ 3 tablespoons of water, and cover the lid.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.