차가버섯 콩국수
[재료]
삶은 콩2C, 잣 1/4C, 차가버섯 우린 물 3.5C, 깨 간 것 3T, 소금 1/2t
계란면(중화면) 2인 분량, 얼음 적당량
[과정]
1. 콩은 비린 내가 없게 삶아서 잣, 차가버섯 우린 물과 함께 블렌더에 갈아 체에 내려 둔다.
2. 깨 간 것과 소금을 넣어 간을 맞춘 다음, 냉장고에 랩 씌워 차게 둔다.
3. 중화면은 잘 삶아 찬물에 담갔다 체에 밭쳐 물기를 빼 둔다.
4. 미니토마토는 꼭지를 떼어 1/2등분, 오이는 채 썰고, 김치는 먹기 좋게 썰어 둔다.
5. 그릇에 면을 담고, 1의 콩물을 담고 미니토마토, 청오이, 김치, 깨 간 것 뿌려 낸다.
방송한 요리 차가버섯 콩국수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mushroom soup
[material]
Boiled beans 2C, pine nut 1 / 4C, tea mushrooms We water 3.5C, sesame 3T, salt 1 / 2t
Egg side (neutralized side) for 2 persons, Ice suitable amount
[process]
1. We boil the beans so that we do not have the pine nut, and the pine nut and the car mushroom We put the water and the blender on the floor.
2. Put the sesame seeds and salt into the bowl, wrap them in the refrigerator and let cool.
3. Boil the Chinese side well, dipped in cold water, sieve on the sieve and remove the water.
4. Remove the tip of the mini tomatoes, cut 1/2 of the cucumber, and cut the kimchi to eat well.
5. Put the face in a bowl, put 1 of the bean paste, mini tomato, blue cucumber, kimchi, sesame sprinkle.
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