더덕 꿀 탕수
재료 : 더덕 300g, 불린 목이버섯 2장, 오이 1/4개, 당근 1/4개, 양파 1/4개, 달걀흰자 1/2개, 옥수수 전분 1컵, 찬물 적당량, 튀김용 식용유
탕수소스 : 물 1과 1/2컵, 꿀 1/2컵, 식초 5큰술, 간장1큰술, 소금1작은술
물녹말 : 전분 2큰술, 물 2큰술
만드는 법 :
1. 더덕은 껍질 벗긴 뒤 어슷썰기
2. 달걀흰자, 소금 넣어 더덕 버무리기
3. 옥수수 전분과 물 넣기
4. 전분, 물을 섞어 만든 반죽에 더덕 넣기
5. 식용유를 넣은 뒤 더덕 튀기기
6. 더덕을 다시 한 번 더 튀기기
7. 간장, 소금, 식초 넣어 섞기
8. 탕수소스 먼저 끓이기
9. 전분과 섞은 물을 넣어 농도 맞추기
10. 소스가 끓기 시작하면 꿀 넣기
11. 튀긴 더덕과 볶은 채소 위에 소스 뿌리기
방송한 요리 더덕 꿀 탕수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dodok honey watered water
Ingredients: 300 g of dodeca, 2 mushrooms, 1/4 cucumber, 1/4 carrot, 1/4 onion, 1/2 egg white, 1 cup corn starch, cold water, frying oil
Sewed water sauce: 1 1/2 cups water, 1/2 cup honey, 5 tablespoons vinegar, 1 tablespoon soy sauce, 1 teaspoon salt
Water starch: 2 tablespoons starch, 2 tablespoons water
how to make :
1. Deodok peeled off and diagonal cut
2. Egg whitener, salt and putter
3. Corn starch and watering
4. Deodorizing dough made from starch and water
5. Frying oil after putting cooking oil
6. Fry the doduck one more time
7. Mix soy sauce, salt, vinegar
8. Boil the boiled water source first
9. Put the water mixed with starch to match the concentration
10. When the sauce starts boiling, add honey
11. Sprinkle sauce over fried duck meat and roasted vegetables
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