흰강낭콩 불고기
1. 불고기용 고기에 간장 2큰술, 설탕 1큰술, 배즙, 다진 파 1큰술을 넣어 밑간한다
2. 다진 마늘 1/2큰술, 꿀 1/2큰술, 깨 1/2큰술, 후추 약간, 참기름 1큰술을 넣고 주물러준다
3. 곱게 빻은 흰강낭콩 가루 1컵에 찹쌀가루 1/2컵, 소금 1/2 작은술 물을 넣고 반죽을 한다
4. 만든 반죽을 동그란 경단 모양으로 만든다
5. 흰강낭콩 경단에 녹말가루를 묻힌 뒤 끓는 물에 삶는다
6. 다 익은 경단은 찬물에 넣어 식혀준다
7. 프라이팬에 불고기와 양파를 함께 볶아준다
8. 익은 불고기 위에 흰강낭콩 경단을 올려준다
방송한 요리 흰강낭콩 불고기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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White kidney bean bulgogi
1. Add 2 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of sugar, 1 teaspoon of chopped soy sauce, and 1 tablespoon of chopped soybeans to the meat for roast meat.
2. Chopped garlic 1/2 tablespoon, 1/2 tablespoon honey, 1/2 tablespoon sesame, pepper, sesame oil 1 tablespoon
3. Put 1/2 cup of glutinous rice powder and 1/2 teaspoon of salt in a cup of finely ground white kidney bean powder.
4. Make dough of round shape
5. Add white starch powder to white kidney beans and boil in boiling water.
6. Put the ripe dumplings in cold water to cool them down.
7. Fry the roast meat and onion together in the frying pan.
8. Pour white bean dumplings over ripe bulgogi
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