미숫가루
1. 쪄서 말린 찹쌀, 보리쌀과 볶은 검은콩, 검은깨를 믹서기에 넣고 곱게 갈아 미숫가루를 만든다
2. 미숫가루에 물을 조금씩 추가하며 덩어리지지 않게 갠다
3. 꿀 2큰술, 설탕 1/2큰술을 넣고 잘 저어준다
방송한 요리 미숫가루 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
mixed grain powder
1. Put steamed and dried glutinous rice, barley, roasted black beans and black sesame into a blender and finely ground to make a powder.
2. Add a small amount of water to the flour and blot it.
3. Add 2 tablespoons honey and 1/2 tablespoon sugar and stir well
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.