도라지 밤꿀 알사탕
재료
도라지 10뿌리, 계피가루 1큰술, 밤꿀 1/2컵,콩가루
만드는 법
1. 도라지는 깨끗하게 씻어 편편히 썰어 건조시켜 분쇄한다.
2. 통계피는 바싹 말려 분쇄한다.(시판용 분말도 가능)
3. 도라지가루와 계피가루를 섞어 밤꿀로 반죽을 하여 동그랗게 빚어 콩가루에 굴려 3~4일 꾸덕꾸덕 말린 다음 시원한 곳에 보관한다.
방송한 요리 도라지 밤꿀 알사탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bellflower Honey Alsatian
material
10 roots of bellflower, 1 tablespoon of cinnamon powder, 1/2 cup of honey, flour
how to make
1. Wash the bellflower cleanly, cut it easily, and dry it.
2. Statistically bloomed and crushed (commercial powder available)
3. Mix the blooming flour and cinnamon powder, knead it with honey, round it, and roll it in the flour for 3 ~ 4 days.
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