늙은 호박 부침개
재료 : 늙은 호박1/4개, 찹쌀가루 3큰술, 녹말가루 5큰술, 소금 약간
1. 늙은 호박은 껍질 벗기고 씨를 긁어낸 후에 곱게 채 썬다. 또는 채칼로 밀어 채를 만든다.
2. 볼에 늙은 호박을 담고 소금과 찹쌀가루 녹말가루를 섞어 버무린다.
3. 뜨겁게 달군 팬에 기름을 약간 두르고 늙은 호박 반죽을 한 국자씩 놓고 노릇하게 굽는다.
방송한 요리 늙은 호박 부침개 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
An old pumpkin bug
Ingredients: 1/4 pumpkin, 3 tablespoons glutinous rice powder, 5 tablespoons starch powder, salt
1. Peel the old pumpkin, scrape the seed, and cut it thinly. Or by pushing with a chisel.
2. Put the old pumpkin in the bowl and mix salt and glutinous rice powder with starch powder.
3. Put a little oil on a hot pan and bake an old pumpkin dough in a bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.