청국장유부초밥 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 3일 방송한 요리 청국장유부초밥 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

청국장유부초밥

재료
건 유부, 밥, 당근, 버섯, 달걀, 김치, 김 가루, 깨


밥 양념 재료
청국장, 맛술, 참기름


유부조림 재료
청국장, 맛술, 간장, 올리고당, 물


조리 방법

1. 건 유부는 겉 테두리 한 면을 잘라내 당근, 버섯, 김치 모두 잘게 다져 준다.

2. 다진 재료를 팬에서 볶다가 김치, 달걀, 김 가루, 깨를 넣어 볶다가 밥과 양념을 넣고 다시 한 번 볶아준다

3. 주머니용 유부는 유부조림장과 함께 끓여 졸여 준다.

4. 졸인 유부는 물기를 짜서 밥 양념을 채워 모양을 만들어 준다.

방송한 요리 청국장유부초밥 레시피를 참고하세요..

###################################################

MBC pleasant day February 3, 2015 broadcast Cooking Chungkukjang yubu It introduces the recipe (recipe) of the sushi easily.

Chungkukjang yuba sushi

material
Dried foods, rice, carrots, mushrooms, eggs, kimchi, kimu powder, sesame

 
Rice seasoning ingredients
Cheonggukjang, sashimi, sesame oil
 

Dried foods
Chungkukjang, sake, soy sauce, oligosaccharide, water

 
How to cook

1. Cut the surface of the dry part and cut the carrot, mushroom and kimchi.
 
2. Fry the chopped ingredients in the pan and add the kimchi, egg, kimi powder, sesame, and rice and seasoning.
 
3. For the pouch, you can boil it with the dumpling plant.

4. The jujube is made by filling the rice with seasoning.

Please refer to the recipe of Chungkukjang Yubu Sushi.

참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.

무명의 고통을 지혜로

ad