청국장유부초밥
재료
건 유부, 밥, 당근, 버섯, 달걀, 김치, 김 가루, 깨
밥 양념 재료
청국장, 맛술, 참기름
유부조림 재료
청국장, 맛술, 간장, 올리고당, 물
조리 방법
1. 건 유부는 겉 테두리 한 면을 잘라내 당근, 버섯, 김치 모두 잘게 다져 준다.
2. 다진 재료를 팬에서 볶다가 김치, 달걀, 김 가루, 깨를 넣어 볶다가 밥과 양념을 넣고 다시 한 번 볶아준다
3. 주머니용 유부는 유부조림장과 함께 끓여 졸여 준다.
4. 졸인 유부는 물기를 짜서 밥 양념을 채워 모양을 만들어 준다.
방송한 요리 청국장유부초밥 레시피를 참고하세요..
###################################################
MBC pleasant day February 3, 2015 broadcast Cooking Chungkukjang yubu It introduces the recipe (recipe) of the sushi easily.
Chungkukjang yuba sushi
material
Dried foods, rice, carrots, mushrooms, eggs, kimchi, kimu powder, sesame
Rice seasoning ingredients
Cheonggukjang, sashimi, sesame oil
Dried foods
Chungkukjang, sake, soy sauce, oligosaccharide, water
How to cook
1. Cut the surface of the dry part and cut the carrot, mushroom and kimchi.
2. Fry the chopped ingredients in the pan and add the kimchi, egg, kimi powder, sesame, and rice and seasoning.
3. For the pouch, you can boil it with the dumpling plant.
4. The jujube is made by filling the rice with seasoning.
Please refer to the recipe of Chungkukjang Yubu Sushi.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.