현미유 감자채전 만들기
재료: 감자2개, 청양고추 1개, 전분 2큰술, 현미유, 어린잎 적당량, 방울토마토
소스 재료: 현미유 3큰술, 현미식초 2큰술, 설탕 2큰술, 소금 1큰술, 후추 1/2큰술, 간장 2큰술, 레몬즙 1큰술, 다진양파 2큰술
1. 감자를 깨끗이 씻어 껍질을 벗긴 후 가늘게 채썬다
2. 감자채에 청양고추, 전분을 넣고 섞는다.
3. 소금과 후추로 간한다.
4. 프라이팬에 현미유를 두르고 감자채전을 부친다.
5. 완성된 현미유 감자채전에 샐러드를 올린다.
6. 파마산 치즈가루를 뿌려준다
방송한 요리 현미유 감자채전 만들기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Making green pepper potatoes
Ingredients: 2 potatoes, 1 cheongyang red pepper, 2 tablespoons starch, sesame oil, young leaves Appropriate amount, drop tomato
Ingredients: 3 tablespoons of brown rice, 2 tablespoons of brown rice vinegar, 2 tablespoons of sugar, 1 tablespoon of salt, 1/2 tablespoon of pepper, 2 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of lemon juice, 2 tablespoons of chopped onion
1. Rinse potatoes thoroughly, peel them, and thin them.
2. Add Cheongyang red pepper and starch to potatoes and mix.
3. Go to salt and pepper.
4. Put brown rice oil on a frying pan and send potatoes.
5. Raise the salad before the finished rice hull.
6. Spread parmesan cheese powder
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.