전기밥솥으로 버섯 강황밥 만들기
재료
불린 쌀 4컵, 강낭콩 1줌, 표고버섯 3개, 새송이버섯 1개, 양송이버섯 6개
잎새버섯1송이, 강황가루 1큰 술, 다시마 2조각, 부추 한줌
만드는 법
1.버섯은 채 썰고 양송이는 4등분하고, 부추는 송송썰어둔다.
2. 솥에 쌀을 넣고 강황가루를 넣고 다시마 물을 부어 잘 저어준다.
(밥물의 양은 평소보다 적게 넣을 것!)
3. 강낭콩, 버섯을 넣어 한번 섞어서 취사 버튼을 누른다.
4. 취사가 끝나면 뚜껑을 열고 부추를 넣어 잘 섞는다.
방송한 요리 전기밥솥으로 버섯 강황밥 만들기 살림 노하우 (팁, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Making electric mushrooms with rice cooker
material
4 cups of boiled rice, 1 handful of kidney beans, 3 shiitake mushrooms, 1 fresh mushroom mushroom, 6 mushrooms
1 mushroom mushroom, 1 teaspoon of turmeric powder, 2 pieces of kelp, leek
how to make
1. Cut the mushrooms, cut the mushrooms into 4 halves, and slice the leeks.
2. Put the rice in the pot, put the turmeric powder, pour the kelp water and stir well.
(The amount of rice should be less than usual!)
3. Put kidney beans and mushrooms, mix them and press the cook button.
4. When cooking is finished, open the lid and mix the leek.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.