전기밥솥으로 포도즙 만들기
재료
포도, 면보, 물 2컵
만드는 법
포도는 미지근한 물에 30분정도 담그거나 식초물에 담가 깨끗이 씻어 알을 따놓는다
밥솥에 찜판을 올리고 면보를 깔아 찜기능이나 잡곡버튼을 눌러준다
면보를 잡고 꼭 짜서 포도즙을 병에 담아 냉장고에 보관하고 먹는다
방송한 요리 전기밥솥으로 포도즙 만들기 살림 노하우 (팁, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Making wine juice with rice cooker
material
Grapes, sweets, 2 cups of water
how to make
The grapes are immersed in lukewarm water for 30 minutes or soaked in vinegar water to clean the eggs.
Raise the tender plate in the rice cooker, spread a cotton cloth, and press the steam function or the grain button
Grab a cotton swab and squeeze it, put the grape juice in a bottle, store it in the refrigerator, and eat it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.