냉이 낙지볶음
[재료]
손질낙지 3마리, 마늘소스 2T, 당근 1/2개, 양파 1/2개, 대파 1/2대, 양념장 5-6T, 데친 냉이 200g, 매실청 3T
양념장: 고추장 5T, 고운고춧가루 5T, 만능간장 3T, 참기름 2T, 식용유 적당량.
[과정]
1. 유리볼에 고추장, 고춧가루, 간장, 참기름을 넣고 섞어
고추장 양념을 만든다.
2. 만든 양념장을 30분 간 숙성시킨다
3. 달군 프라이팬에 마늘소스, 당근, 양파, 대파를 넣고 볶는다
4. 다른 프라이팬에 마늘소스, 낙지, 숙성시킨 양념장을 넣고 볶는다
5. 4에 냉이와 미리 볶아둔 채소, 양념장을 추가로 넣는다
6. 마지막에 매실청을 적당량 넣고 볶아준다.
방송한 요리 냉이 낙지볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Sauteed octopus
[material]
Garlic sauce 3T, garlic sauce 2T, 1/2 carrot, 1/2 onion, 1/2 onion, leek sauce 5-6T, poached crab 200g, plum wine 3T
Seasoning: Kochujang 5T, red pepper powder 5T, universal soy sauce 3T, sesame oil 2T, edible oil suitable amount.
[process]
1. Put red pepper paste, red pepper powder, soy sauce and sesame oil in a glass bowl and mix
Makes gochujang sauce.
2.Make the prepared sauce for 30 minutes
3. Add garlic sauce, carrots, onions and green onions to frying pan.
4. Add garlic sauce, octopus and mature seasoning sauce to another skillet and fry
5. Add 4 cucumber and pre-roasted vegetables and sauce
6. Put the appropriate amount of plum ginger at the end and fry.
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