< 무김치 매콤 쪽갈비 >
재료: 동치미무소박이 1개, 쪽갈비 600g, 대파 1대, 쌀뜨물 2컵
조림장: 고추장 3T, 간장 2T, 다진 마늘 1T, 맛술 2T, 쌀조청 2T
1. 냄비에 묵은 동치미무소박이를 무청 달린 채로 세로로 잘라 넣는다
2. 고추장 3T, 간장 2T, 다진 마늘 1T, 맛술 2T, 조청 2T을 넣어 양념장을 만든다
3. 핏물 제거한 쪽갈비 600g에 양념장을 넣고 버무린다
4. 무김치 위에 쪽갈비를 올린 후 쌀뜨물 2컵, 대파 1대를 넣는다
5. 쪽갈비와 무가 물렁해지도록센 불에 20분, 약한 불에 30분 정도 끓인다
방송한 요리 무김치 매콤 쪽갈비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Noodles with garlic on non-kimchi>
Ingredients: 1 dongchimi, 1 short rib, 600g short rib, 1 loaf, 2 rice cakes
Vegetable: Kochujang 3T, soy sauce 2T, chopped garlic 1T, sashimi 2T, rice jochung 2T
1. Cut the old dongchimi in a pan vertically with a rustle.
2. Make a marinade with 3 Kochujang, 2T soy sauce, 1T chopped garlic, 2T sauce, and 2T of Jochung
3. Add the sauce to 600g of ribs to remove the blood.
4. Place the ribs on top of the mugi, and then add 2 cups of rice flour and 1 loaf of rice.
5. Boil about 20 minutes in a hot fire and 30 minutes in a low heat so that the ribs and beef are soft.
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