고등어 소보루 카레볶음
[재료] 따뜻한 밥(2공기) 300g, 고등어 소보루 80g, 청피망 2개, 카레가루 1t,
파소스 적당량, 식용유 1T, 쪽파 약간
[과정]
1. 청피망은 씨를 제거하고 잘게 다진다.
2. 프라이팬에 식용유를 두르고 1의 피망을 넣어 중불에서 볶는다.
3. 2에 따뜻한 밥을 넣고 고등어 소보루, 카레가루를 넣어 볶는다.
4. 파소스를 넣어 볶아 간을 맞춘다.
5. 그릇에 볶음밥을 담고 송송 썬 쪽파를 올려 마무리한다.
방송한 요리 고등어 소보루 카레볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Mackerel stir-fried beef curry
[Materials] Warm rice (2 air) 300g, mackerel sovor 80g, blue pimento 2, curry powder 1t,
Appropriate amount of parsley, edible oil 1T, safflower slightly
[process]
1. Remove blue-green peppers and chop finely.
2. We put cooking oil in frying pan and we put 1 green pepper and fry in medium fire.
3. Put warm rice in 2, put mackerel sole, curry powder and fry.
4. We put persimmon sauce and fry.
5. Put the fried rice in the bowl and put the safflower on the side to finish.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.