된장 소스 고등어 스테이크
재료 : 고등어 1/2마리, 녹말가루 1/4컵, 생강 채 약간, 곁들임 채소 한줌(모둠 어린 잎 채소)
고등어 밑간 - 소금 1/2작은술, 다진 생강 1작은술, 술 1큰술, 후추 약간
된장소스 - 마요네즈 4큰술, 미림 2큰술, 미소 1큰술, 설탕 1큰술, 다진 생강 1작은술
만드는 법 :
1. 고등어 토막을 내어 준비하기
2. 생강, 청주, 후추, 소금을 넣어 양념 만들기
3. 준비한 고등어에 양념을 얹기
4. 양념을 조금 걷어내고 전분을 묻히기
5. 카놀라유를 두르고 고등어 안쪽을 굽기
6. 일본식 된장, 설탕을 섞어 입자를 부숴주기
7. 마요네즈를 넣어 섞기
8. 생강, 맛술을 넣어 숙성시키기
9. 접시에 소스를 뿌려주기
10. 소스 위에 고등어를 얹기
11. 채소를 곁들이고 생강채를 얹기
방송한 요리 된장 소스 고등어 스테이크 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Miso sauce Mackerel steak
Ingredients: 1/2 mackerel, 1/4 cup of starch powder, a little bit of ginger, a side dish of vegetables (all leafy vegetables)
Mackerel seasoning - 1/2 teaspoon salt, 1 teaspoon chopped ginger, 1 tablespoon liquor, pepper
Miso sauce - 4 tablespoons of mayonnaise, 2 tablespoons of mirin, 1 tablespoon of smile, 1 tablespoon of sugar, 1 teaspoon of chopped ginger
how to make :
1. Preparing mackerel slices
2. Make seasoning with ginger, sake, pepper and salt
3. Seasoned mackerel prepared
4. A little bit of spice and a little bit of starch
5. Covering canola oil and baking mackerel inside
6. Mix miso with Japanese miso and sugar
7. Mix mayonnaise
8. Adding ginger and syrup to mature
9. Sprinkle the sauce on the plate
10. Place mackerel on sauce
11. Treat vegetables and put ginger beans
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