찹쌀 콩수육 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 6월 21일 방송한 요리 찹쌀 콩수육 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

찹쌀 콩수육

재료: 돼지고기, 표고버섯 삶은콩 ⅓컵, 찹쌀 누룽지 3장, 튀김기름, 불린 녹말, 녹말 물

튀김 옷: 찹쌀가루 ½컵과 불린녹말(녹말가루¼컵+물½컵)

소스: 물300cc, 마늘1큰술, 케챱3큰술, 간장1큰술, 식초3큰술, 설탕6큰술

1. 콩은 씻어 6시간 불린 다음 20분간 뚜껑을 열고 삶아준다.

2. 돼지고기에 소금, 후추, 다진생강으로 밑간한다.

3. 전분에 물을 부어 저어 준 후 그대로 불려 불린 녹말을 준비한다.

4. 튀김옷 분량의 재료를 섞어 튀김 옷 만들어 돼지고기에 입힌 후 170℃의 튀김기름에 튀기고 찹쌀 누릉지도 튀긴다.

5. 소스 분량의 재료를 팬에 붓고 끓여 걸죽한 농도가 되면 불에서 내려 소스를 완성한다.

6. 접시에 튀긴 여성호르몬 식재료와 찹쌀 누룽지를 담고 소스를 곁들여낸다.


방송한 요리 찹쌀 콩수육 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Nutrition of glutinous rice beans

Ingredients: pork, shiitake boiled bean ⅓ cup, glutinous rice burning 3, frying oil, baked starch, starchy water

Deep-fried clothes: ½ cup of glutinous rice powder and called starch (¼ cup of starch powder + ½ cup of water)

Sauce: 300cc of water, 1 tablespoon of garlic, 3 tablespoons of ketchup, 1 tablespoon of soy sauce, 3 tablespoons of vinegar, 6 tablespoons of sugar

1. Wash the beans for 6 hours, then open the lid for 20 minutes and boil.

2. Pork meat with salt, pepper and minced ginger.

3. Pour water into the starch and stir it.

4. Mix the ingredients of the frying cloth and fry them into the pork, then fry in the oil at 170 ℃ and fry the glutinous rice.

5. Pour the sauce portion of the ingredients into the pan and boil it to finish the sauce.

6. Add fried female hormone ingredients and glutinous rice nori-ryushi on a plate and serve with sauce.

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