새우 오색볶음
재료: 중하새우 300g, 빨강․노랑 파프리카 1개씩, 브로콜리 150g, 가지 100g, 양파 30g, 마늘, 설탕 1큰술, 청주 1큰술, 굴소스 1큰술, 간장 1작은술, 참기름 1작은술
1.기름을 두른 프라이팬에 편으로 썬 마늘을 볶는다
2. 새우를 넣고 함께 볶는다
3. 살짝 데친 채소에 양념을 넣고 볶는다
4. 미리 볶아둔 새우와 마늘을 넣고 함께 볶는다
5. 참기름을 두른다
방송한 요리 새우 오색볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Shrimp fried in an oven
Ingredients: pork shrimp 300g, red, yellow paprika one by one, broccoli 150g, eggplant 100g, onion 30g, garlic, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon sake, 1 tablespoon oyster sauce, 1 teaspoon soy sauce, 1 teaspoon sesame oil
1. Fry the garlic on the side of the frying pan with oil
2. Put shrimp and fry together
3. Add spice and fry to lightly battered vegetables
4. Put the pre-roasted shrimp and garlic together and fry together
5. Cover sesame oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.