조기젓 고춧잎 장아찌 (장정숙 주부)
조기젓, 고춧잎, 고춧가루, 통깨
양념:생강효소, 블루베리효소, 오미자효소 ,민들레효소, 까마중효소, 찹쌀조청, 고춧가루
1. 생강효소, 블루베리효소, 오미자효소 ,민들레효소, 까마중효소와 찹쌀조청을 각각 1작은 술씩 넣고 고춧가루 1큰 술과 잘 섞어 양념을 만든다.
2. 조기젓에 고춧잎을 먼저 버무린 후 만들어 둔 양념을 넣고 골고루 섞는다.
3. 고춧가루 1큰 술을 더 넣은 후 통깨를 뿌려 마무리한다.
방송한 요리 조기젓 고춧잎 장아찌 (장정숙 주부) 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pickled red pepper pickles (Jeong Jeong Sook housewife)
Tasteful roots, red pepper leaves, red pepper powder, sesame
Seasoning: ginger enzyme, blueberry enzyme, omija enzyme, dandelion enzyme, camphor enzyme, glutinous rice oil, red pepper powder
1. Add 1 teaspoon each of ginger, blueberry, omija, dandelion, clam enzyme and glutinous rice and add one tablespoon of red pepper powder to make seasonings.
2. Pre-roasted pepper leaves in the early stage, put the seasoning and mix evenly.
3. Put more red pepper powder and 1 tablespoon, then sprinkle sesame seeds and finish.
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