곤약 비빔면
재료 : 곤약면 400g, 오이 1/2개, 깻잎 2장, 양파 1/4개, 파프리카 1/4개, 삶은 달걀 2개
양념장 - 사과 1/2개, 고추장 2큰 술, 고춧가루 2큰술, 다진마늘 1작은 술, 설탕 1작은 술,
간장 1큰 술, 통깨 1큰 술, 식초 2큰 술, 참기름 1큰 술
만드는 법
1. 곤약면을 흐르는 물에 잘 씻어 물기를 뺀다.
2. 오이, 깻잎, 양파, 파프리카를 씻어 채 썰어 준다.
3. 사과를 갈아 준비한 재료를 섞어 양념장을 만든다.
4. 실곤약에 양념장을 넣고 오이, 깻잎, 양파 삶은 달걀, 통깨를 올려준다.
tip
-양념장은 미리만들어 숙성이 되면 맛도 좋고 색도 좋다.
-곤약은 흐르는 깨긋이 씻어주어야 특유의 냄새를 제거된다.
-다양한 채소를 곁들여도 좋다.
방송한 요리 곤약 비빔면 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Konjac bibim face
Ingredients: 400g of konjac cotton, 1/2 cucumber, 2 sesame leaves, 1/4 onion, 1/4 paprika, 2 boiled eggs
Sauce - 1/2 of apple, 2 tablespoons of red pepper paste, 2 tablespoons of red pepper powder, 1 teaspoon of chopped garlic, 1 teaspoon of sugar,
Soy sauce 1 tablespoons, sesame 1 tablespoons, vinegar 2 tablespoons, sesame oil 1 tablespoons
how to make
1. Wash the konnyaku surface well with flowing water and drain it.
2. Wash cucumber, sesame leaf, onion and paprika and cut them.
3. Prepare a marinade with ingredients prepared by changing apples.
4. Put the seasoning sauce on the potatoes and boil cucumber, sesame leaves, boiled egg onion, sesame seeds.
tip
- The seasoning is made in advance, and when it is aged, the taste is good and the color is good.
- Konnyaku to wash the flowing smell is removed to the peculiar smell.
- It is good to have various vegetables.
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