곤약 비빔면 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 5월 14일 방송한 요리 곤약 비빔면 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

곤약 비빔면

재료 : 곤약면 400g, 오이 1/2개, 깻잎 2장, 양파 1/4개, 파프리카 1/4개, 삶은 달걀 2개
양념장 - 사과 1/2개, 고추장 2큰 술, 고춧가루 2큰술, 다진마늘 1작은 술, 설탕 1작은 술,

          간장 1큰 술, 통깨 1큰 술, 식초 2큰 술, 참기름 1큰 술

만드는 법

1. 곤약면을 흐르는 물에 잘 씻어 물기를 뺀다.

2. 오이, 깻잎, 양파, 파프리카를 씻어 채 썰어 준다.

3. 사과를 갈아  준비한 재료를 섞어 양념장을 만든다.

4. 실곤약에 양념장을 넣고 오이, 깻잎, 양파 삶은 달걀, 통깨를 올려준다.

tip

-양념장은 미리만들어 숙성이 되면 맛도 좋고 색도 좋다.

-곤약은 흐르는 깨긋이 씻어주어야 특유의 냄새를 제거된다.

-다양한 채소를 곁들여도 좋다.



방송한 요리 곤약 비빔면 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Konjac bibim face

Ingredients: 400g of konjac cotton, 1/2 cucumber, 2 sesame leaves, 1/4 onion, 1/4 paprika, 2 boiled eggs
Sauce - 1/2 of apple, 2 tablespoons of red pepper paste, 2 tablespoons of red pepper powder, 1 teaspoon of chopped garlic, 1 teaspoon of sugar,

           Soy sauce 1 tablespoons, sesame 1 tablespoons, vinegar 2 tablespoons, sesame oil 1 tablespoons

how to make

1. Wash the konnyaku surface well with flowing water and drain it.

2. Wash cucumber, sesame leaf, onion and paprika and cut them.

3. Prepare a marinade with ingredients prepared by changing apples.

4. Put the seasoning sauce on the potatoes and boil cucumber, sesame leaves, boiled egg onion, sesame seeds.

tip

- The seasoning is made in advance, and when it is aged, the taste is good and the color is good.

- Konnyaku to wash the flowing smell is removed to the peculiar smell.

- It is good to have various vegetables.

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