전기밥솥으로 옥수수 찜케이크 만들기
재료
핫케익 가루 500g, 우유 280ml, 달걀 2알, 식용유 약간,옥수수알 반컵
만드는 법
1. 둥근 볼에 핫케익 가루, 우유, 달걀을 넣고 휘퍼를 이용해 섞어준다.
2. 접기밥솥에 식용유를 약간 발라서 코팅해 준다. ( 완성 된 케익이 분리가 잘 될 수 있도록 이형제로 발라줌)
3. 만능찜 기능으로 60분으로 작동시킨다.
4. 다 익었는지 꼬지를 이용해서 밀가루가 뭍어 나오는지 확인 후 접시에 밭솥을 뒤집어 꺼낸다.
방송한 요리 전기밥솥으로 옥수수 찜케이크 만들기 살림 노하우 (팁, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Making a corn steam cake with an electric rice cooker
material
Hot cake powder 500g, milk 280ml, 2 eggs, a little cooking oil, corn flour cup
how to make
1. Put hot cake powder, milk and egg in a round ball and mix with a whipper.
2. Fold the rice cooker with a small amount of cooking oil. (The finished cake is applied with release agent so that it can be separated easily)
3. It is operated for 60 minutes by the all-purpose steam function.
4. Make sure that wheat flour is sprinkled with rice, then turn the field pot over the dish and take it out.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.