손쉽게 다지는 법 노하우 (팁)

MBC 기분좋은날 2015년 4월 28일 방송한 요리 손쉽게 다지는 법 노하우 (팁)를 간단히 소개합니다.

손쉽게 다지는 법

①양파 다지기
양파의 끝을 남겨 흩어지지 않게 다진다.
양파를 반으로 잘라 양파 뿌리부분에 수직이 되게 칼집을 넣고 칼날이 재료를 향하게 칼을 눕혀 두세 번 칼집을 넣어 썬다.

②파 다지기
칼끝을 세워 대파를 사방으로 돌려가며 비스듬하게 칼집을 넣어주고칼집이 들어간 둥근 대파를 자연스럽게 썬다.

③고추 다지기
작정하고 각 잡아서 다진 청홍고추 뿌려 주고 싶을 때 꼭지 부분 남겨 두고 여러 갈래의 길이로 썬 뒤에 다시 작게 썰어낸다.


방송한 요리 손쉽게 다지는 법 생활 노하우 (팁)를 참고하세요..

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How to make it easy

① Chop onion
Leave the tip of the onion so that it does not become scattered.
Cut the onion in half, put the sheath perpendicular to the roots of the onion, put the knife down the blade to the material, and put it in the sheath twice or three times.

② Wave breaking
Put the sword tip up, turn the sword in all directions, put the sword at an angle, and cut the round sword with the sheath naturally.

③ Chili pepper
If you want to sprinkle chopped red pepper in order to take each, leave the tip of the faucet, cut into small pieces again after the sun for several lengths.

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