돌려깎기
1.왼손으로 재료를 돌려주고 오른손으로는 칼을 위아래로 리듬을 타듯이 깎는다.
2.어느 정도 길이가 되면 손바닥에 들어갈 정도의 크기로 잘라
3.정리를 하면서 채썰어준다.
4. 겉과 속을 따로 돌려 깎기 해서 콩국수에 고명으로 얹으면 고명효과까지!
방송한 요리 돌려깎기 생활 노하우 (팁)를 참고하세요..
#####################################
Rotate
1. Turn the material with your left hand and cut the rhythm with your knife up and down with your right hand.
2. Cut to a size enough to fit into the palm of a certain length
3. Chop and cut.
4. Turn the inside and outside of the beef into pieces and put it on the bean noodles with the famous beef.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.