봉골레 파스타 만들기
재료: 파스타면, 모시조개, 건고추, 마늘, 소금, 청주, 치킨스톡, 새싹
1. 물에 소금을 조금 넣는다
2. 면을 넣어 삶는다
3. 프라이팬에 올리브오일을 넣고 달군다
4. 편으로 썬 마늘과 건고추를 넣고 볶는다
5. 마늘이 갈색빛으로 변하면 조개를 넣는다
6. 조개 위에 청주를 뿌려 조개의 잡내를 잡는다
7. 면 삶은 물을 한 국자 넣는다
8. 치킨스톡을 넣는다
9. 면을 건져 프라이팬에 넣고 볶는다
10. 새싹을 올려 장식한다
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Making Aungolian Pasta
Ingredients: pasta noodles, ramie clam, dried red pepper, garlic, salt, sake, chicken stock, sprout
1. Put a little salt in the water.
2. We put face and boil.
3. Put olive oil in a frying pan.
4. Put garlic and dried red pepper in side and fry
5. If the garlic turns brown, put a clam.
6. Sprinkle sake over clams to catch clams
7. Put boiled water into a scoop
8. Put the chicken stock.
9. Rinse the side and put it in a frying pan.
10. Decorate with buds
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